Bedrijfsfotografie

Goede zakelijke foto’s nodig? Ik maak ze graag voor je!

Mooie, bruikbare foto’s die je kunt gebruiken op je website, voor sociale media en in uitingen zoals brochures en flyers. Denk aan portretten van medewerkers, de bedrijfsprocessen, werkvloer en het bedrijfspand.

Je bent trots op wat je hebt opgebouwd. Hoe mooi is het om dat met professionele foto’s te delen met de buitenwereld! Ik kom graag bij kleine of middelgrote ondernemers langs, op hun kantoren, werkplaatsen, ateliers, studio’s. Heb jij een echt doe-beroep? Dan kunnen we ook meer reportageachtige foto’s maken.

Sfeerbeelden

Voorafgaand aan een shoot voor een bedrijf, brengen we samen in kaart welke foto’s er gemaakt worden. Wie moeten er op de foto en voor welke doeleinden worden de foto’s gebruikt. Ik vertaal de processen en bedrijfscultuur naar goed beeldmateriaal en maak de identiteit en uitstraling van jouw organisatie zichtbaar. Dus zakelijk en serieus of juist gezellig en vlot. Het worden altijd foto’s die aansluiten bij jouw organisatie en de kernwaarden van het bedrijf.

Beeldbankfotografie 

Heb je regelmatig foto’s nodig van je bedrijf? Dan kan ik ook de foto’s voor een zakelijke beeldbank voor je maken. 

Dat zijn een groot aantal foto’s, die ik exclusief maak van en voor een bedrijf die onbelemmerd gebruikt mogen worden. Met een goede voorbereiding en planning kan ik in korte tijd een mooie collectie maken. Sterke foto’s die het verhaal van jouw bedrijf vertellen en die je kunt gebruiken in alle soorten uitingen. Of je nu een goede foto nodig het bij een vacature, bij content op je website of social media of in een magazine. Je beschikt over echt beeld, jouw beeld. 

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?