Familiefoto's

Ongedwongen familiefoto’s

Ongedwongen, pure en echte familiefoto’s, daar houd ik van. Foto’s die het leven laten zien zoals het is en waarin mensen zichzelf herkennen zoals ze zijn. 

Als ik jouw familie vastleg, wordt er dan ook vrij weinig geposeerd. Veel liever breng ik jullie op een spontane manier in beeld. Door goed te kijken en snel te schakelen, kan ik foto’s maken die puur en ongedwongen zijn.

Thuis foto’s maken 

Voor het maken van familiefoto’s kan ik bij jullie thuis komen, daar voelt iedereen zich op zijn gemak. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere locatie, zoals het bos, het strand, de speeltuin of kinderboerderij. Een familieshoot is geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden, van baby’s tot pubers. Naast de foto’s met het hele gezin, maak ik ook losse foto’s van de kinderen. 

Leuk voor oma of voor jezelf

Na een telefonisch kennismakingsgesprek, prikken we een datum en tijdstip waarop ik kom fotograferen. We bespreken hoe lang ik fotografeer en hoeveel foto’s dat oplevert.

Na afloop van de shoot ontvangen jullie een afgesproken aantal foto’s in hoge resolutie, zodat je zelf kunt bepalen op welke manier je ze wilt afdrukken. Een mooie blijvende herinnering. Voor jezelf of om cadeau te geven. Daar maak je oma vast blij mee!

Een dag uit het leven

Naast een korte fotoshoot (van minimaal 30 minuten) kan ik ook een aantal uur (2 tot 4 uur) met jullie als gezin meelopen, voor een zogenaamde ‘day in the life’ fotoshoot. Deze vorm van fotografie is nog puurder en ongedwongener, omdat ik jullie normale gezinsleven vastleg. Als fotograaf ben ik onopvallend aanwezig als jullie zitten te eten, een spelletje doen, samen koken, een boekje lezen, op pad gaan etc. Dit levert een mooi beeldverslag op, van de gewone momenten uit jullie gezinsleven, zoals samen boodschappen doen of de hond uitlaten, spelen in de speeltuin of het bedritueel.

Het resultaat: prachtige pure foto’s, waardevolle herinneringen aan jullie gezinsleven. 

Benieuwd naar de opties voor jouw gezin?