Best Verzorgd Boek

Supertrots en blij ben ik, dat mijn fotoboek door de studentenjury van Stichting de Best Verzorgde Boeken (The Best Dutch Book Designs) uitgeroepen is tot één van de 33 “best verzorgde boeken van 2023”! 

Ieder jaar wordt het beste werk dat de grafische sector voortbrengt, gevierd met twee selecties (door een vakjury én een studentenjury) van maximaal 33 boeken. Boeken die met hart en ziel zijn gemaakt.

Uit 382 inzendingen behoort mijn boek volgens de studentenjury tot één van de best verzorgde boeken van 2023. De boeken zijn beoordeeld op hun onderscheidend vermogen op het gebied van inhoud, ontwerp, beeldbehandeling, typografie, materiaal, druk- en bindwijze.

De titel “best verzorgd boek” is een enorme waardering voor iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het boek.

Dank je wel:

Sybren Kuiper voor het fantastische ontwerp, Mariska Bijl voor de lithografie en Eddy en Gregor van Wilco Art Books voor het drukwerk en Jos Morree Fine Books voor de drukwerkbegeleiding. 

Het label “best verzorgd boek” maakt dat het een boek is waar we allemáál trots op kunnen zijn.

Kringloop de ARM nogmaals bedankt dat ik zonder restricties alles mocht fotograferen wat ik fotografisch interessant vond.

Uitgelicht