Mooie reviews


Sinds de verschijning van mijn fotoboek krijg ik van bekenden en onbekenden mooie reacties. Hierbij deel ik er een aantal:

Ik vind het verhaal dat de foto’s vertellen prachtig. Je wordt erin meegezogen… Het leuke is dat je telkens iets nieuws ontdekt. Zo heb ik “iets” met fietsen en het is leuk om alle herkenbare onderdelen op deze wijze in grote getale zo uitgestald te zien en zó kleurrijk.

Mark

Wat een ontzettend mooi boek. Prachtige foto’s, prachtige verhalen. Het boek zelf is ook een verhaal, met de herhaling van foto’s, de verschillende formaten bladzijden, verschillend voelend en ogend papier, een avonturen boek!

Hariet

Your book looks great! Good photos, nice design, lovely vibe. Strong work!

Simon

Wat een prachtig boek! Die gelaagdheid in het boek is zo knap gedaan! En het omslag ❤️

Eveline

Geweldig boek! De foto’s springen echt van het boek af, zo levendig. Ook mijn kinderen genieten enorm van alle spullen die ze ontdekken.

Louise

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Ontzettend leuk! Ook voor mijn eigen herinneringen aan het werken in de magazijnen en in de winkel.

Irma

Wat is het mooi geworden! En wat een bijzondere lay-out ook.

Sonja

Een prachtig bladerboek vol verhalen. Echt leuk om visueel te beleven, teveel om in 1x te doorgronden.

Wendy

Ik heb veel foto’s van kringlopen gezien, maar nog nooit zulke mooie! 

Bas

Prachtig dat het een snuffelboek is, net zoals de ARM een snuffelwinkel is. Snuffelen door het ontvouwen van de kaft, de verschillende soorten papier, de verschillende maten bladzijden, en natuurlijk de visuele rijkdom van de foto’s.  

Angela

Uitgelicht