Castingfoto's

Portfolioshoot
Wil je model worden? Of sta je al ingeschreven bij een modellenbureau? Dan is een goed gevuld portfolio met verschillende foto’s een must. Ik verzorg portfolio shoots, op een locatie naar keuze. Dat kan zowel binnen als buiten en voor wie dat wil, kan ik professionele visagie en styling regelen. 

Locatie
De fotoshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Uiteraard denk ik mee welke locatie bij jou past. In de omgeving van Utrecht ken ik in elk geval een aantal toffe plekken om te fotograferen.

Styling en visagie
De uitstraling van mijn foto’s is meer lifestyle dan fashion, vaak kan je dan ook zelf je make-up doen. Maar natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid om een shoot te plannen inclusief professionele visagie. Je kunt je eigen kleding meenemen, dan kiezen we samen verschillende setjes. Liever hulp van een stylist? Dat kan ik (tegen een meerprijs) voor je regelen. 

Daniëlle is gezellig en relaxed en ook geïnteresseerd in de ideeën van het model. Aanrader!

Renate

Tarief
Afhankelijk van jouw wensen en budget bepalen hoe lang we gaan fotograferen. Dat kan variëren van een uur tot een dagdeel van vier uur. Al vanaf 150 euro is het mogelijk om een shoot te boeken. Er zijn ook regelmatig (kortings) acties, volg mijn sociale kanalen voor acties of vraag een optie op een shoot aan.

Zo ga ik te werk 
Voorafgaand aan de shoot nemen we telefonisch jouw wensen door; de locatie, het type fotografie en eventuele aanwijzingen en wensen vanuit een castingbureau. We plannen de shoot, bepalen hoe lang we gaan fotograferen, hoeveel foto’s je krijgt, hoeveel kledingwissels je wilt en of je wel of geen professionele styling en visagie wilt.

De shoot 
Op de dag van de shoot neem jij je eigen kleding mee en je doet je eigen make-up, tenzij we dit anders hebben besproken. We maken kennis met een kop thee/koffie, bekijken de locatie, bepalen de outfits en gaan aan de slag om een toffe serie foto’s te maken.

Daniëlle is gedreven en getalenteerd, ze heeft oog voor detail. Ik voelde me direct op mijn gemak, ze geeft duidelijke aanwijzingen en weet hoe ze je sterke kanten moet benadrukken. Het licht is perfect, waardoor mijn ogen er echt uitspringen. Ik heb prachtig portfolio-materiaal en kan haar bij iedereen aanbevelen! 

Liesanne

De foto’s
Na de shoot selecteer en bewerk ik de foto’s, ze komen binnen 2 weken na de shoot via WeTransfer naar je toe. Standaard krijg je een mix van kleurenfoto’s en zwart-wit beelden. Dat kan natuurlijk ook alleen kleur of zwart-wit zijn, als jij dat wilt.

Geen model, wel professionele foto’s
Ben je geen model, maar lijkt het je wel leuk om een keer professioneel gefotografeerd te worden? Of wil je een aantal foto’s voor je social media-profielen? Daar zijn dit soort shoots ook uitermate geschikt voor!

Meer weten of een afspraak maken?