Portretfoto's

Of het nu zakelijke portretten zijn of foto’s voor privégebruik, met belangstelling luister ik naar de dromen, drijfveren en verhalen van de mensen voor mijn lens. Ik maak contact en stel je op je gemak. Ik neem de tijd voor een fotoshoot, want in een ontspannen setting kan ik je vastleggen zoals je daadwerkelijk bent. 

Natuurlijke portretfoto’s

Ik ben niet van de moeilijke poses en eindeloos glimlachen, maar hou van natuurlijke portretfoto’s. In een ongedwongen en ontspannen sfeer ontstaan bijna als vanzelf beelden die je echt raken. Spontane, creatieve portretten die – waar nodig  – serieus zijn. 

Daniëlle neemt het ongemakkelijke gevoel van model staan weg en zorgt ervoor dat het leuk is. Ik ben blij met mijn spontane foto’s.

Leonie

Door heel Nederland

Samen gaan we op zoek naar de beste plek voor jouw foto’s, afhankelijk van het doel. Dat kan bij je thuis, op je werkplek, in de natuur of een andere omgeving die bij je past. Met Utrecht als basis kan ik (vrijwel) overal naartoe. 

Je bent een fotograaf die energie en tijd steekt in de perfecte foto. Goed is niet goed genoeg. Je gaat nét even verder. Je laat het ook weten als je enthousiast bent. Dat geeft degene die gefotografeerd wordt een goed gevoel.

Miriam

WIL JIJ OOK SPREKENDE PORTRETFOTO’S?